onsdag 28 maj 2008

Sovrum: TURKOST

[Kollage: Eget med bilder från nätet]

Just nu drömmer jag om ett sovrum med:

Plansch från Art.com, kuddar och pläd från Ikea, sängkläder från LaRedoute, fat från Indiska och kivi ljuskoppar från iittala.

Inspriation: Sovrum


[Bild: Hittad på Google.com]

Tavlan jag hittade igår fick mig att börja drömma om turkost och jag hittade bland annat denna bilden. Tycker om kontrasten mellan textilierna i vitt och turkost, och det mörka träet. Nu ska jag bara övertala G att det är en bra färgkombination för vårt blivande sovrum.

tisdag 27 maj 2008

Tisdagstema: Randig




[Foto: Privata]


Så var det Tisdagstema igen, har varit lite dålig på att vara med på sistonde och inte blir det bättre den här gången heller. Hinner tyvärr inte ta några nya bilder så jag bjuder på några gamla föreställande de randiga kuddarna som ligger i soffan och mina randiga burkar från Marimekko som jag just nu har rött te i.

Almond Branches in Bloom


[Bild: eu.art.com/]

Tänk att få inreda ett helt rum utifrån denna tavla. Tycker att det är en sådan underbar bild, men tyvärr passar den inte in i mitt nuvarande hem. Men kanske i nästa, vad tror ni om att ha den i ett sovrum? Vita väggar, ljust golv, svartbruna möbler, vita sängkläder och accessoarer i blått, beige och grönt.

Kanske blir det så, den är i alla fall på väg hem till mig just nu. Så får vi se vad som händer..


onsdag 21 maj 2008

Long time no see

[Foto: Personligalmanacka.paulanders.com/]

Har varit borta alldeles för längre för länge från bloggen. Har saknat att kontinuerligt skriva inlägg och lägga upp bilder men tyvärr har varken tiden eller orken funnits. Men nu är det dags för nya friska tag och jag ska verkligen skärpa mig. Har bland annat investerat i en ny kalender från sidan Personligalmenacka som jag hoppas ska få mig lite mer strukturerad, om inte annat kommer jag att ha något fint att titta i medan jag stressar runt..

Förhoppningsvis kan jag berätta något spännande inom en snar framtid, något som defensivt kommer att inspirera mig till att skriva inlägg.. Men mer om det senare.