tisdag 1 april 2008

Inlägg nummer 100


Har blivit en ofrivillig bloggpaus på sistone, eller ofrivilig och ofrivillig, jag har haft annat och göra och bloggen har fått stå tillbaka. Helgen har varit lugn ochavslappnad, G's mamma var på besök och i lördags var hon, min mamma och jag nere på stan och shoppade. Eller jag shoppade och de tittade på. Blev en utökning av min Höganäs servis, så nu har jag 6 stora tallrikar och 6 assietter. Allt blev i svart, det kändes bäst att börja så, kan ju alltid välja till färg senare.

Hittade bland annat ner i en källarlokal, Fyndkällaren och där stod två kristallskålar, signerade Orrefors. Lyckades lokalisera via nätet att de heter Orion och är designade av Lars Hellsten. Grymt snygga är de i alla fall och pryder verkligen sin plats.
Annars tog vi det mest lugnt, åt gott och slappade. Läste ut två deckar och hann faktiskt börja på en tredje. Hann även med att sy några nya kuddar, en perfekt helg helt enkelt.

Tänk att detta är mitt hundrade inlägg, tiden går fort när man har roligt!1 kommentar:

Pysselprinsessan sa...

Vilket fynd! Super fina!
Har du förresten nåt mer fint!? Och nåt fult?! ;) Känn dig utmanad att visa upp det som är bäst respektive pest i ert hem! Hi hi! Skicka sedan vidare utmaningen till 5 andra bloggar!
Kram kram