fredag 1 augusti 2008

Minisemester

Igår tjuvstartade älsklingen och jag semestern. Underbart skönt var det, nästa så att idag inte känns som att jobba utan mer som lite nedvarvning. Ska bli så skönt med 3 veckors ledighet. Anledningen till att vi fick tjuvstarta är att G åker bort i helgen och eftersom semestern måste firas fick det helt enkelt göras i förskott.

Slutade lite tidigare och sen åkte vi in till Malmö där vi roade oss med att titta i affärer så som Granit, Designtorget och Lagerhaus. Efter att ha införskaffat väldigt praktiska förvaringsboxar, en svart tvålkopp och en flaska ingefärdryck på Granit och 3 röda ljuskoppar på Lagerhaus begav vi oss till Lilla torg för att hitta något att äta. Upptäckte att det fanns ett tapaställe, La Roche som vi helt enkelt inte kunde motstå. Åt bland annat underbara räkor, marinerade oliver, kycklingspett dränkta i honung och en svalkande gazpacho. Kan varmt rekommendera detta stället om ni är i Malmö, underbar mat och trevlig service.



När vi väl vara mätta och glada bestämde vi oss för att gå på bio och naturligtvis blev det Mamma mia. Gud vilket lyckopiller denna film är! Min recension kan sammanfattas med orden: Filmen är fruktanvärt dålig men alldeles alldeles underbar! Se den och njut!



Återkommer med bilder på vårat badrum, nu börjar det faktiskt ta sig!

1 kommentar:

Tjohalia sa...

Åh vad härligt med semester! Kram Sandra