torsdag 27 mars 2008

Vill ha: Timer från Dulton


Har se innan förälskat mig i denna timer från Dulton, den har en härlig retrokänsla som jag kan kan låta bli att gilla. Minns första gången jag såg dem i en affär nere i stan, jag var såld direkt. Dessutom är ju inte så fasligt dyra och jag behöver ju faktiskt en timer i köket, mobilen fungerar förvisso men det är vore ju så mycket bättre med en sån här fin. Och den kan sitta på kylskåpet..

SÅ nu återstår bara ett problem: Vilken färg ska jag ha? Just nu står det mellan en röd, en svart eller en i crom. Vad tycker ni? Både den svarta och den i crom är "klassiska" och kommer fungera i de flesta kök men samtidigt är den röda en sån underbar färgklick. Så snälla ni, hjälp!


Svart

Röd
Crom

[Bild: Cosas.se]

5 kommentarer:

Zizzi sa...

Påsken har varit skön! Hoppas din har varit det också. Tidningsstället hittar du på www.inneonline.se klicka på "hyllor och förvaring"
Kram cissi

Lottaspace sa...

Hej!
Jag tycker att den svarta skulle passa utmärkt i ditt kök! Men du har rätt att den röda skulle ge en härlig färgklick.. har själv röda detaljer i mitt kök.. Svårt, men iallafall någon av dessa tycker jag!

Kram, Lotta

Mille sa...

Antingen den svarta eller den röda. Crom är snyggt men kan också bli lite intetsägande. Svart eller röd blir en iögonfallande accent. Personligen skulle jag valt svart.

Vita tankar sa...

Förstår ditt dilemma. De är snygga allihop. Mitt val hade ändå fallit på den cromade.
Har också Höganäs porslin här hemma. Jag har den i grått, vitt och några inslag av turkost. Är så kul att blanda porslinet efter humör och årstid.

Ha det gott!

Vita ljuva tankar sa...

Eftersom jag själv precis har köpt en svart så säger jag just svart.Den är så snygg! Ska ha magnetklockan och timern brevid varandra på mitt kylskåp. Hade gärna velat ha den som stor köksklocka också...

Linda:)