onsdag 9 april 2008

Underbara Cosas
[Kollage: Eget med bilder från Cosas.se]

Ytterligare en ofrivillig bloggpaus. Tyvärr, men har haft alldeles för mycket att göra, både på jobbet och hemma för att hinna med att blogga. Hade tänkt mig en utförlig beskrivning av min och G's underbara helg i Köpenhamn men den får vänta några dagar till.

Så länge får ni nöja er med ett kollage över de saker jag bara var tvungen att klicka hem från Cosas, tanken var ju att jag skulle köpa en timer att ha köket. Men när jag råkade titta runt lite på sidan så hittade jag lite mer saker som jag var tvungen att beställa med.
Färgen på timern blev svart, blev nog bäst så, tyckte både ni och jag. Men en röd hade varit grymt cool, men men nu sitter den svarta på mitt kylskåp. Beställde även diskmedel och toalettrengöring från Maison Belle, faktiskt lite på vinst och förlust, har hört mycket bra om dessa produkter och måste säga att än så länge är jag väldigt nöjd. Speciellt doften äpple/timjan när man diskar är väldigt trevligt.

Återkommer senare i veckan med utmaningen jag fick av Pysselprinsessan, måste bara lista ut vad som är värst i min lägenhet först.. Dessutom kommer det detaljer om Köpenhamns resan. Ha det så bra så länge!3 kommentarer:

Anonym sa...

Vilka fina saker du handlat. Hur mycket kostar det att handla från Isabella Smith? Jag har suktat efter saker därifrån fast tvekat med tanke på att frakten säkert bli dyr.

Livet i byn sa...

Vad mycket fint du handlat. Cosas har ju hur mycket som helst som man kan tänka sig klicka hem :0)

~Livet i byn

jenny sa...

Jag har oxå knappat hem den där timern. Den är supersnygg. Verkligen =)