torsdag 27 november 2008

Önskelista


NEON living Moon Ljusstake / Vas

[Bild: Danskdesign.nu]

Vet inte hos hur många bloggar jag sett denna kombinerade ljusstake och vas nu, men varje gång blir jag lite mer förtjust och förälskad än jag var innan. Den hade gjort sig utomordentligt på vårt soffbord, vore kanske något att klicka hem till sig själv som julklapp. Om inte någon annan köper den till mig vill säga.. *hintar grovt*, , ,

tisdag 25 november 2008

Underbara hem att drömma om..



Fler bilder hittar du här.


Precis som så många andra har jag blivit frälst i de underbara hemmen från Alvhem, en mäklarfirma i Göteborg. Så mycket underbart vackra bilder som man kan drunkna i hur länge som helst. För att inte tala om hur mycket inspiration man får, har tusen idéer som jag vill förverkliga genast.

Det är skoj att det är så många som vill vara med och tävla. Tyvärr är det några av er som inte har lämnat en mejladress i er kommentar och då är ni tyvärr inte med och tävlar. Men skriv en ny kommentar eller mejla mig på jhennah@gmail.com så löser det sig.

Jag har nu placerat min blogg i Malmöbloggkartan.se!

måndag 24 november 2008

Vintern första snö


Vinterns första snö kom till Malmö i fredags och med den en önskan att tända ljus och dricka varm o'boy. Vi har dessutom ätit långa frukostar, tagit slappa promenader på stan och letat julklappar, var på bio och sett nya James Bond, och lagat mat ihop. Men framför allt har vi varit hemma, myst i soffan och haft miljoner ljus tända.

Vädret inspirerade till diverse köp som var julrelaterade, bland annat fick det följa med en bunt med julkort hem. Förutom att jag blev kär i de fina teckningarna så gick delar av intäkterna gick till Röda korset, kan det bli bättre?

Ni har väl inte missat tävlingen som pågår på bloggen just nu?

söndag 23 november 2008

Tävling: Canvas-Photos.se


TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

Tävlingar är alltid skoj och nu är det äntligen min tur att få hålla i en. Har fått tjata en del på G men nu har det blivit av och jag kommer i sammarbete med Canvas-Photos.se att lotta ut ett presentkort på en canvastavla. Presentkortet är på en 30x40 tavla med valfritt motiv där tryck, ram, montering och frakt ingår. Värdet är nästan 600kr.
Allt du behöver göra för att vara med att tävla är att lägga in en kommentar till det här inlägget. För att få en "extra lott" så länkar du till tävlingen i ett inlägg på din blogg, kom bara ihåg att uppge att du länkat i din kommentar. Använda gärna någon av bilderna. Man behöver självklart ingen blogg för att vara med att tävla, uppge bara din mejladress i kommentaren.

Vinnaren kommer att dras söndagen den 7e december kl 12.00 och beställer vinnaren sin tavla innan den 15e december hinner den fram innan jul.




Ett av de tryck G gjort till mig är Wordle tavlan som numera står på byrån i sovrummet.




lördag 22 november 2008

Bildkavalkad



[Bilder: Privata]

Har varit lite tyst när på bloggen på sistone och min enda förklaring är att jag har haft alldeles för mycket att göra. För att kompensera bjuder jag därför på en bildkavalkad med bilder från den nya lägenheten. Bilderna ovan är alla tagna i vårt nya vardagsrum så faktiskt börjar ta form, fattas dock en del saker, t.ex tavlor att hänga på väggarna och en lampa över vardagsrumsbordet. Men vi är grymt nöjda med matbordet från Ikea och våra Millerstolar från Mio.

Nedan bjuder jag även en bild på vårt sovrum och jag kan redan nu avslöja att något på bilden är relaterat till den tävling, min första tävling, som kommer att presenteras här på bloggen imorn. Så håll utkik så kommer mer information.


[Bild: Privat]

onsdag 19 november 2008

Kakburkarna Jul


Gillar du precis som jag kakburkarna Jul som Karin Mannerstrål har designat? Då ska du passa på och tävla på bloggen fru Sätterlund där man nu kan vinna dessa underbara burkar.

torsdag 13 november 2008

Pausbild

[Bild: Casanova]

Bloggandet går hemskt dåligt just nu. Det verkar varken finns tid, kraft eller ork att göra något seriöst. Det mesta av min energi går just nu åt till så mycket annat. Men i helgen ska jag bara få njuta av min nya fina lägenhet och förhoppningsvis kan det få mig på rätt köl igen. Ses förhoppningsvis då!

Bilden ovan är ett exempel på den inredning som vi tänkt oss i vardagsrummet. En vit bas med svarta inslag och sen accenter för att piffa upp det hela.

onsdag 5 november 2008

Det närmar sig..


Här händer inte så mycket just nu, tyvärr. Men flytten och allt vad det innebär tar just nu upp det mesta av min tid. Det finns så mycket som ska packas och det finns ännu mer som måste införskaffas, vi har inga möbler alls att fylla lägenheten med. Men det börjar ta sig, än så länge har följande införskaffats:
  • Malm byrå, svartbrun från Ikea
  • 8 vita Miller stolar från Mio
  • 2 barstolar från Jysk
  • Soffbordet Plain från Mio
  • Stort vit elliptiskt bord från Blocket
Tips på barstolarna från Jysk hittade jag här och här. 100 kr styck är inte alls farligt, dock var stolarna slut i hela Sverige ett tag, men efter att ha ringt och ringt så fick jag tillslut tag på två. Förhoppningen är att det ska komma upp bilder här snart, har inte blivit så många på sistone, men på fredag så har jag flyttdag och då kan jag ta bilder av lägenheten och dess nuvarande utseende i dagsljus.